ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

Αρχική>ΕΚΔΡΟΜΕΣ>ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ>ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

6 - ΗΜΕΡΗ   ΟΔΙΚΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
 
Μαυροβούνιο – Μπούτβα – ?γιος  Στέφανος – Κοτορ – Ντουμπρόβνικ – Νησί  lokrum – Μόσταρ
 
 Αξέχαστη οδική εκδρομή στις παγκοσμίου φήμης Δαλματικές ακτές, εξερευνώντας την ορεινή Αλβανία, το παραμυθένιο Μαυροβούνιο, και καταλήγοντας στο στολίδι της Κροατίας, το μαγικό Ντουμρόβνικ.
 
 

 

Θα γνωρίσετε τα μαγικά παράλια του Μαυροβουνίου, με τις υπέροχες πόλεις και τα γραφικά σοκάκια, θα απολαύσετε την υπέροχη διαδρομή όπου θα διασχίσετε την γειτονική Αλβανία και θα νιώσετε σαν είστε μέρος του Game of Thrones κατά την διαμονή σας στο Ντουμπρόβνικ και την Κροατία. Τέλος, θα επισκεφτείτε το γραφικό Μόσταρ της Βοσνίας προσθέτοντας ακόμα μια Βαλκανική χώρα στην travel list σας
 
Πρόγραμμα
 

 

Ημέρα 1ηΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΤΙΡΑΝΑ
Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση το πρωί για τα Τίρανα. Η διαδρομή  μας  Αθήνα, Λαμία, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα με  ενδιάμεσες  στάσεις  για  καφέ  και  ξεκούραση,  μας  οδηγεί στο  συνοριακό  σταθμό  της  Κακαβιάς. Είσοδος  στην  Αλβανία,  Αργυρόκαστρο, Φίερι. ?φιξη  το  βράδυ  και  τακτοποίηση σε  ξενοδοχείο  της  περιοχής στην πρωτεύουσας, τα Τίρανα, διανυκτέρευση.
 

 

Ημέρα 2ηΤΙΡΑΝΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - MΠΟΥΤΒΑ - ΝΕΟΥΜ
Πρωινό και  αναχώρηση  για  μια  από  τις  ομορφότερες  περιοχές  των  ακτών  της  Δαλματίας. Διασχίζουμε τη βόρεια Αλβανία, το Μπαρ και το Μοντενέγκρο ( Μαυροβούνιο ).  Στάση  για  φωτογραφίες  στο  φημισμένο  νησάκι  του  Αγ  Στεφάνου  σύμβολο  του  Μαυροβουνίου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το φημισμένο καλοκαιρινό  θέρετρο Μπούτβα – τέλεια ανακαινισμένη  μεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες για φαγητό. Αναχώρηση  για  να  καταλήξουμε  το απόγευμα στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πόλη Νέουμ μετά  τα  σύνορα  της  Κροατίας, δείπνο και διανυκτέρευση.
 

 

Ημέρα 3η (ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - GAME OF THRONES CASTLES - LOKRUM ISLAND - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ )
Παίρνουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και αφιερώνουμε όλη τη σημερινή μέρα για γνωριμία με το Ντουμπρόβνικ που έχει χαρακτηριστεί «το διαμάντι της Αδριατικής». Απαραίτητη είναι η επίσκεψη στην παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ η οποία είναι περιτριγυρισμένη από τείχη του 10ου αιώνα, όπου θα περπατήσουμε στα σημεία που γυρίστηκαν σκηνές από το Game of Thrones. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα επισκεφτούμε το Φραγκισκανικό Μοναστήρι, τον Καθεδρικό ναό των Ρέκτορς, το παλιό λιμάνι και την εκκλησία του Αγ. Βλάσιου, πολιούχου της πόλης αξιοθέατα που αποτελούν σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία. Το μεσημέρι ελεύθερο στη διάθεσή σας  στην  πόλη ή προαιρετική κρουαζιέρα σε ένα από τα καταπράσινα νησιά του Ντουμπρόβνικ.  
Οι κάτοικοι της πόλης επισκέπτονται το “νησί χωρίς αυτοκίνητα” γιατί αποτελεί μια γαλήνια απόδραση από την πόλη. Ένα όμορφο περιβάλλον με βοτανικούς κήπους, εξωτικά δέντρα, λουλούδια, λαγούς, παγώνια και ένα μεσαιωνικό Μοναστήρι Βενεδικτίνων. Αν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στα πεντακάθαρα νερά του νησιού. Στην επιστροφή θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα των τειχών της παλιάς πόλης, μέσα από το πλοίο.
Προτείνουμε επίσης να ανεβείτε με το τελεφερίκ έως την κορυφή του Srdj (www.dubrovnikcablecar.com), από όπου μπορείτε να δείτε όλη την παλιά πόλη, την Αδριατική και τα νησιά της. H θέα είναι μαγευτική και -αν δεν φυσάει πολύ- θα απολαύσετε έναν ωραίο καφέ με το Ντουμπρόβνικ στα πόδια σας. Η διαδρομή είναι μικρή, αλλά αξίζει τον κόπο. Το όχημα κινείται υπερβολικά αργά και κοντά στο έδαφος, οπότε, ακόμα κι αν φοβάστε τα ύψη, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το απόγευμα, συγκέντρωση για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
 

 

Ημέρα 4η   ΜΟΣΤΑΡ
Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό ΜΟΣΤΑΡ, την πέμπτη σε μέγεθος πόλη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στο κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, τη γέφυρα Στάρι Μοστ (Παλαιά Γέφυρα), που είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας, καταστράφηκε στον πόλεμο της Βοσνίας από τους Κροάτες και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Το Μόσταρ της Βοσνίας, επιτρέπει στον επισκέπτη να αντιληφθεί τις διαφορές που χώριζαν αυτά τα κράτη, όταν ήταν κομμάτια της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας. Αφήνοντας πίσω, τις επιρροές των Φράγκων και των Ενετών, έρχεται σε επαφή με τα ίχνη των Οθωμανών, που τόσο έντονα διαφαίνονται στα σοκάκια της πόλης, στα παζάρια της, στα χαμάμ και στις ανατολίτικες οσμές της. Μια αίσθηση διαφορετική, με την Ανατολή και τη Δύση χαραγμένες στις όχθες του ποταμού Νερέτβα.
Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.
 

 

Ημέρα 5ηΝΕΟΥΜ - ΚΟΤΟΡ - ΤΙΡΑΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κότορ. Διασχίζοντας την κοιλάδα Κονάβλε φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ. Πριν την άφιξη μας Κότορ θα επισκεφτούμε μια από τις ομορφότερες και πιο ήσυχες πόλεις στις ακτές του Μαυροβουνίου το Περαστ στο οποιο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Προτείνουμε να κάνετε μια πολύ σύντομη διαδρομή με ένα από τα σκάφη που είναι αραγμένα στην προβλήτα για το απέναντι νησί στο οποίο υπάρχει μια εκκλησία και μια γκαλερί, εναλλακτικά απολαύστε τη βόλτα σας κατα μήκος της παραλιακής οδού. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Κότορ όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια , ελεύθερος χρόνος για βόλτες και φαγητό. Το μεσημέρι αναχώρηση  με  προορισμό  τα  Τίρανα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 

 

Ημέρα 6ηΤΙΡΑΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Μετά το πρωινό μας συγκέντρωση για την επιστροφή μας στην Ελλάδα δια μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς και με στάσεις για φαγητό και καφέ φτάνουμε στην Αθήνα αργά το βράδυ. 
 
 

 

Αναχώρηση: 23/10
(Από Αθήνα)
 

 

Αναχωρήσεις/Τιμές
 
 

Αναχώρηση: 23/10

Τιμή/άτομο:

359€

(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)
Επιβάρυνση μονόκλινου: 150€/άτομο 


Προσφορά Νεανική/Φοιτητική  τιμή/άτομο: 

329€

Ισχύει για ηλικίες ως 26 ετών
(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)

 
Δυνατότητα επιβίβασης απο Λαμία, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα
(Τα σημεία επιβίβασης δεν βρίσκονται μέσα στις πόλεις αλλά σε σημεία της διαδρομής)
 
 
 
 

 

Η τιμή περιλαμβάνει
·         Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
·         3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο Hotel Sunce Neum 4* στο ΝΕΟΥΜ
·         2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Te Stela Resort 4* στα Τίρανα (Δυνατότητα Ημιδιατροφής +20€) Εκδρομές, περιηγήσεις βάση προγράμματος
·         Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  
ΔΕΝ περιλαμβάνονται
·         Checkpoint & δημοτικοί φόροι 15€
·         Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 
 
 

 

 
Διαμονή
 

 

Te Stela Resort 4* (Τίρανα)
 

 

 
★★★★
Το Te Stela Hotel βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο SH2 που συνδέει τα ​​Τίρανα με το Δυρράχιο και πρόκειται για ένα κομψό ξενοδοχείο με εστιατόριο με υπαίθρια μπιραρία, εγκαταστάσεις σπα και αρκετές πισίνες. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν WiFi, δωρεάν χώρο στάθμευσης, έκπτωση στη χρήση του σπα και δωρεάν πρόσβαση σε γυμναστήριο. Όλα τα δωμάτια έχουν φωτεινή διακόσμηση και διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση LCD και πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης. Ορισμένα δωμάτια έχουν επίσης μπαλκόνι.
 

 

Hotel Sunce Neum 4* (NEUM)
 

 

 
★★★★
Το Hotel Sunce διαθέτει εξωτερική πισίνα και βρίσκεται στο κέντρο της δημοφιλούς παραθαλάσσιας πόλης Neum στην Αδριατική Θάλασσα. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα ή στα γύρω πάρκα.
Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το Sunce Hotel απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και προσφέρει στους επισκέπτες ξαπλώστρες και ομπρέλες με επιπλέον χρέωση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν δίπλα στην πισίνα με επιπλέον χρέωση.
 
 
 

 

Gallery

  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  • ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
MHTE : 1353E60000009301
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
MHTE : 1351E600000179Y1
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές